Svenska Whiskyförbundets medlemslista. Listan uppdateras regelbundet.
Meddela felaktigheter till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Uppdateringar av data meddelas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. av klubbens SWF kontaktperson

Klubbar

SWF Medlemsklubbar

44-75 Skryd - Generations of taste!
01
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Skillingaryd
Småland
7
0
0
Verksamheten startade 2003 strax efter nyår med ett första möte och fyra whiskynoviser. Namnet står för åldern, äldst- yngst i ursprungsmötet, och förkortning på orten vi verkar i.
Ett typiskt möte för oss är att mötet rullar runt bland medlemmarna och att värden köper in den whisky vi har bestämt mötet innan. Värden står för fyrahundrakronor och klubbkassan resterande. En lättare förtäring hör också till vanligheterna att värden har lagat till som avnjuts mellan mötespunkterna och provsmakningen av införskaffad whisky. Vi försöker hålla oss till 4-5 möten per år för att det skall vara spännande att träffas och kännas lite speciellt med ett officiellt möte.
Detta ligger i målsättningen inför framtiden att hitta ett fat till rätt pris! Klubbattribut Egen logo, mall i elektronisk form för protokoll, brev mm. Vykort (används framförallt till kallelser) Personliga glasunderlägg. På G är en sydd logo avsedd för klubblazer etc. Resor En gång per år försöker vi komma ut på något tillsammans med våra respektive och har en riktigt trevlig afton med god mat och dryck.
Kriterier för medlemskap i vår sammanslutning. Det är endast att alla skall trivas ihop och socialt fungera tillsammans. När en ny medlem är på tapeten skall den bjudas in och kännas av"innan det blir beslut om medlemskap. Idag är vi sju medlemmar, maximerat antal är åtta stycken.